Zanna Ibina Worsøe

Zanna Ibina Worsøe er forfatter til bogen Vejen til det gode liv. Bogen er hendes debut, og er en biografisk selvhjælpsbog.

Hendes ønske er at inspirere flere til aktivt at vælge det gode liv, ved at have en mere positiv tilgang til livet og alt det, der kan ske med én igennem et langt liv. Det handler om at lære valgets kraft og erkende den styrke, der ligger deri. Zanna har selv oplevet modgang i livet, men lever et fantastisk, rigt og magisk liv på trods. Målet for Zanna er, at langt flere mennesker forstår, hvor stor kraft de selv besidder, når det kommer til at vælge om livet skal leves i lidelse eller lykke.

En af Zannas store passioner er at skrive og formidle. Hun har altid skrevet: Historier, dagbog, tanker, ideer. Hun startede med at blogge i 2008. Hun formilder pt. Primært via de sociale medier, hvor hun er aktiv på både Instagram, Facebook og Youtube. Her deler hun tanker om livet og om det at vælge vejen til det gode liv.

På Godt Og Ondt

Zanna er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor hendes passion lå i psykiatrien og de skæve eksistenser. Derude, hvor samtalen var vigtigere end sårskifte. Hvor forståelsen og mødet mellem mennesker med forskelligheder, var essensen for at kunne hjælpe.

 I 2010 slog hendes liv en af de berømte kolbøtter. Hun endte med at miste sin arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Da hun oven i købet var enlig mor til to – senere tre – måtte hun redefinere sig selv, og finde en måde at skabe et fabelagtigt liv, med de nye præmisser, som livet havde givet. Hun endte med så lav en funktionsevne, at hun fik en førtidspension, og måtte opgive sit arbejde. Hun begyndte derfor at bruge de erfaringer, hun havde samlet gennem et liv med mange udfordringer, for at vælge at leve et godt og positivt liv med de nye omstændigheder. Disse erfaringer gjorde, at hun begyndte at hjælpe folk i samme situation som hende, med at finde deres vej ud af mørket og ind i lyset. Både ved direkte hjælp og ved at skrive og lave videoer om, hvordan hun selv havde skabt sin vej.

Zanna ibina worsøe wadskjær vejen gode liv

Den Alternative Side

Zanna er et spirituelt menneske, men på et meget jordnært og lettilgængeligt plan. Hun er født med evnen til at heale, kanalisere, lave clairvoyance og bruge tarot- og orakelkort. Målet er at hjælpe folk med at finde deres vej og deres kerne. Ind til hjertet, hvor de stærke og ægte valg kan træffes. Det er en af hendes største passioner, at guide mennesker til at finde ud i lyset og få dem til at leve det smukkeste liv. Hun lever i en stor tillid til at livet og universet altid vil hende det bedste, og tror på, at vi kan manifestere alt i vores liv. 

da_DKDansk