Sara Grabow

Sara Grabow er sangerinde, komponist, skuespiller og forfatter uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005. Sara har adskillige udgivelser bag sig, senest børnebogen “Sophia & Regnvejrsdyret” med tilhørende sange og malebog.

Helt sin egen!

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger naturligt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet. Sara har virket som sanger og sangskriver i mere end 20 år.

I 2021 blev Saras sang om skilsmisse Blomsterkransebrud optaget i højskolesangbogen. Saras personlige hjertebarn er konceptet Lydvandring, hvor akustiske eksperimenter forenes med fællessang og vandring.

Som skuespiller har Sara bl.a. medvirket i teateropsætningen “Come Together Teaterkoncert” på Østre Gasværk i 2009 og “Vintersilhuetter” på Riddersalen 2020. Sara turnerer derudover løbende med trioen Den Gamle Sangskat, som spiller nyfortolkninger af gamle klassikere, og duoen Grabow & Guldhammer, der moderniserer ekstrakter af gamle folkeviser.

Med fortællingerne om den kloge pige Sophia ønsker Sara at skabe et beroligende og musikalsk fantasi-rum for børn, der kan føle sig trængt af tidens mange krav.
 
Hjemmeside: www.saragrabow.dk

Se med på YouTube

da_DKDansk