Tilbud

Sophia & Regnvejrsdyret m. Male-Sangbog

kr. 200,00

Hardcover & Softcover | Dansk
af: Sara Grabow

Sophia & Regnvejrsdyret m. Male-Sangbog kan købes samlet her til en god pris.

Sophia & Regnvejrsdyret er en smuk børnebog skrevet og illustreret af sanger, musiker og skuespiller Sara Grabow. Et udvalg af illustrationerne samt alle sangteksterne med akkorder til er samlet i Sophias Male- og Sangbog

Du kan nu høre alle sangene her. Vi vil blive meget glade, hvis du også vil abonnere på vores YouTube-kanal (det er gratis). Forudbestil sættet nu, og modtag det på forpremiere i august.

Sophia & Regnvejrsdyret

Sophias tanker er som sorte skyer, der hænger over hendes hoved. En dag står Regnvejrsdyret dryppende foran hende, og sammen drager de ud på eventyr for at bekæmpe de dumme tanker. Med musik, springvand og regnbuer fletter fortællingen sig med slangen, kærlighedstræet, Goddagmanden, Lygte-Mille, trampetrolde, sangfuglen og meget mere. En fantasifuld og medrivende musikfortælling, der indeholder seks originale sange, som kan høres på streaming. Fortællingen har desuden et særligt fokus på vor tids negligerede sanser: høresansen og følesansen.

Sophias Male- og Sangbog

Sophias Male- og Sangbog indeholder tegninger og sange fra bogen Sophia & Regnvejrsdyret. Hvis du har lyst, kan du farvelægge tegningerne, mens fortællingen læses op. Det kan også være, at du kender en voksen, der kan spille sangene på guitar eller klaver. Eller du kan lytte til Sara synge sangene på din streamingtjeneste.

Lidt om Sara Grabow

Sara Grabow er sangerinde, musiker og komponist med en særlig kærlighed for akustik og rumfornemmelse. Sara udgav i 2017 sit hovedværk: Albummet EneRum. Saras sange er fordybende, rolige og meditative, men samtidig maner hendes tekster og præsentationer til eftertanke om mennesket i forhold til det omkringliggende rum.
Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Sara Grabow

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Sara Grabow

ISBN-nr

9788794162678 & 9788794162999

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Forpremiere

28. juli 2023

Udgivelsesdato

22. september 2023

Omslag

Hardcover/helbind & Softcover

Sideantal

40 + 14

Illustrationer

Rigt illustreret i farver
Rigt illustreret i sort-hvid

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk