Tilbud

Benny Bjørn med Malebog

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
af: Louise Castella

Benny Bjørn – er du min far? med Malebog er en b(j)ørnebog af Louise Castella, der sætter fokus på donorbørn. Bogen indeholder Maja Vinds magiske illustrationer.

I dette eventyr inviteres du ind i Eventyrskovens magiske univers. Her begiver Benny Bjørn sig ud på en spændende rejse i skoven for at finde det donordyr, der hjalp ham med at komme til verden. Undervejs møder han tre forskellige dyr i skoven. De giver ham hver tre værdifulde indsigter, han senere vil bruge til at forstå, hvad ægte kærlighed i virkeligheden er.

Bogen henvender sig især til donorbørn, adoptivbørn og børn fra forskellige familiekonstellationer, herunder regnbuefamilier. Med dens budskab om den moderne families mangfoldighed, og kærlighedens styrke, vil den uden tvivl være til glæde og gavn for alle børn og voksne. Den fortæller om det paradoks, at det i dag er helt ’’almindeligt’’ at være opvokset under en ’’anderledes’’ familiekonstellation, som disse børn kan spejle sig i.

Bogen udforsker temaer som nysgerrighed, tolerance, (k)ærlighed, relationer og diversitet. Og bogen er inspireret af forfatterens egen familiekonstellation, hvor både mor og far er kørestolsbrugere, og deres treårige søn er donorbarn.

I Benny Bjørns Malebog kan du farvelægge Benny Bjørns utrolige eventyr og de fantastiske karakterer, han møder undervejs. Dyk ned i skoven, og gør hver side til dit eget kunstværk med farver og fantasi!

Denne malebog er den perfekte følgesvend til børnebogen, der taler om venskab, forskellighed og kærlighed på en unik måde. Oplev Benny Bjørns rejse igen og lad din kreativitet blomstre, mens du farvelægger disse smukke illustrationer.

Grib dine farver, åbn bogen og tag med Benny Bjørn på eventyr – både ind i skoven og ind i din egen fantasi!

Anmeldelser:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som bl.a. skriver. ”Bogen beskriver de følelsesmæssige udfordringer, der kan være ved at få at vide, at man er kommet til verden ved hjælp af en donor, og pointen er tydelig: at din familie er dem, der elsker dig og passer på dig… Illustrationerne er søde og stemningsfulde.

3. maj 2023 kunne Louise vise prøvetrykket frem i Go’Morgen Danmark. “Louise Castella Bernburg og Morten Pedersen sidder i kørestol. De vil gøre op med fordomme om, at de er dårlige forældre, fordi de har et handicap.” Se et uddrag af afsnittet her.

Senere på dagen delte Tv2 en artikel i forlængelse af indslaget. “Louise har netop skrevet børnebogen ‘Benny Bjørn’ inspireret af familien selv. Den handler om lille Benny, som får at vide, at han er donorbarn.” Læs hele artiklen her.

Sep. 2023 var Louise på forsiden af Dansk Handicapnyt, som bragte en fin artikel om Louise og omtale af hendes bog i samme nummer. Læs artiklen på side 40-41 her.

Influencer Sanne natasha skrev nogle pæne ord i sin story. “Louise har skrevet en børnebog som sætter fokus på donorbørn. <3 Den er så fin og lægger op til en god snak om den moderne familie.

Sanger og influencer Szhirleys anbefaler også bogen i sin story på instagram.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 0,5 cm
Forfatter

Louise Castella

Illustrator

Maja Vind

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

10. februar 2024

Omslag

Hardcover & Softcover

Sideantal

44 + 20

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Benny Bjørn med Malebog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk