Forudbestil: Benny Bjørn – er du min far?

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Louise Castella

Benny Bjørn – er du min far? er en b(j)ørnebog af Louise Castella, der sætter fokus på donorbørn. Bogen indeholder Maja Vinds magiske illustrationer.

Forudbestil bogen nu, og modtag den i forpremiere omkring 8. december 2023.

I dette eventyr inviteres du ind i Eventyrskovens magiske univers. Her begiver Benny Bjørn sig ud på en spændende rejse i skoven for at finde det donordyr, der hjalp ham med at komme til verden. Undervejs møder han tre forskellige dyr i skoven. De giver ham hver tre værdifulde indsigter, han senere vil bruge til at forstå, hvad ægte kærlighed i virkeligheden er.

Benny Bjørn – er du min far? henvender sig især til donorbørn, adoptivbørn og børn fra forskellige familiekonstellationer, herunder regnbuefamilier. Med dens budskab om den moderne families mangfoldighed, og kærlighedens styrke, vil den uden tvivl være til glæde og gavn for alle børn og voksne. Den fortæller om det paradoks, at det i dag er helt ’’almindeligt’’ at være opvokset under en ’’anderledes’’ familiekonstellation, som disse børn kan spejle sig i.

Bogen udforsker temaer som nysgerrighed, tolerance, (k)ærlighed, relationer og diversitet. Og bogen er inspireret af forfatterens egen familiekonstellation, hvor både mor og far er kørestolsbrugere, og deres treårige søn er donorbarn.

Der er også lavet en malebog til, køb sættet samlet til en skarp pris her.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 0,5 cm
Forfatter

Louise Castella

Illustrator

Maja Vind

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

10. februar 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk