Tilbud

Forudbestil: Digte 2024

Original price was: kr. 510,00.Current price is: kr. 350,00.

Hardcover | Dansk
Af: H. Skau, S. Zorde & E. Nørgaard

Digte 2024 – samlingen består af tre digtsamlinger af tre talentfulde digtere med en masse på hjerte.

Forudbestil serien nu, og modtag den omkring udgivelsesdagen d. 21. august 2024. 

Arbejder isbjørne også over? er en humoristisk arbejdskritik af Hans Skau og illustreret af Björk Mo Van Dijk.

Jeg – Hvem? af Simon Zorde er er et vindue til en surrealistisk verden, hvor humor og gru danser i takt og reflekterer forfatterens egen rejse gennem sjælelige udfordringer.

Reflekterende af Emilie Nørgaard er en hudløst ærlig digtsamling, som består af nedslag fra digterens 26 år lange liv på godt og ondt.

Arbejder isbjørne også over?

Digtsamlingen er skrevet med den dobbelthed, der omgiver arbejdslivet og den poesi der omgiver Arktis. Den er skrevet med et ønske om at formidle den politiske, historiske og klimakatastrofale virkelighed på Svalbard.

Den dvæler ved barske beskrivelser af hvalfangst, kulminedrift og forladthed. Dette parallelt med at et ungt menneske drømmer om at undslippe sin Københavner-studietilværelse for at blive polarfarer. Han bliver snescooterguide og i en stund er han lykkelig, men turistindustrien synes at kvæle alt og alle der bor på Svalbard. Natur såvel som mennesker.

Jeg – Hvem?

Den udforsker smerten som en trofast følgesvend og dykker ned i sindets dybder. Skaber en følelsesmæssig labyrint af drømme og virkelighed. Digtene er ærlige og rørende i deres skildring af psykiske kampe, hvilket skaber en forbindelse mellem forfatter og læser, der er både gribende og helende.

Giv slip på virkeligheden og lad dig forføre af disse digte, der balancerer på kanten af det surrealistiske. ”Jeg – hvem?” er en rejse gennem forfatterens sind, hvor hvert digt er en nøgle til en ny dimension af følelser.

Reflekterende

Digtene er til tider hårdtslående og fremstiller hverken hende selv eller andre i det bedste lys, men samlingen er samtidig fyldt med kærlighed til de mennesker, der har gjort digteren til den, hun er. Samlingen er skrevet som en bearbejdningsproces midt i en stor omvæltning i digterens liv, hvor hun har skullet finde sig selv igen, hvilket gør den meget personlig.

Vægt2 kg
Størrelse17 × 24 × 3 cm
Forfatter

H. Skau, S. Zorde & E. Nørgaard

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Björk Mo Van Dijk

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

21. august 2024

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

60-130

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: Digte 2024”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk