Himmelflugt

(1 kundeanmeldelse)

kr. 130,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen

Tilgængelig på restordre

Himmelflugt er en socialrealistisk novellesamling om de socialt udsatte beboere i Uglehuset skrevet af Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen.

En opgang i boligblokken bliver kaldt Uglehuset. Ingen ved hvorfor. Der er heller ikke nogen, der ved, hvorfor beboerne i netop Uglehuset, bliver kaldt taberne. Skyldes det bare løse rygter, eller er det virkelig huset, der påvirker dem, der har fået en lejlighed i den opgang?

Fakta er, at en dreng sprang ud fra taget af huset. Selvmord? Eller troede drengen virkelig, han kunne flyve?

Og hvorfor overfaldt Malou en klassekammerat? Hvorfor ønskede hun bare at smadre veninden?

Mandag er ugens sværeste dag for Victor. Det er den dag, han skal høre på, hvad alle de andre i klassen har oplevet i weekenden. Selv oplever han ikke en skid, for ligesom i Eas familie har Victors familie ikke råd til noget.

Så er der Tosse-Lars. Tosse-Lars er fysisk voksen, men så er det også sagt. Det er alt for let at mistænke Tosse-Lars for alt det, der går galt, men er han også efter små piger?

Max skal på hjemmebesøg hos sin far. Max håber, at det vil blive en fed weekend, men han frygter, at den vil blive som alle de andre.

Børn, unge og også voksne lever på kanten i Uglehuset.

Anmeldelser:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: Velskrevne og gribende noveller, som kredser om temaer som omsorgsvigt, alkoholisme, mobning, vold og fattigdom. Novellerne beskriver på rørende vis, hvad det gør ved børn, når forældre af forskellige årsager ikke magter livet

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfattere

Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

978-87-94162-06-7

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. oktober 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

78

1 anmeldelse af Himmelflugt

  1. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

    Velskrevne og gribende noveller, som kredser om temaer som omsorgsvigt, alkoholisme, mobning, vold og fattigdom. Novellerne beskriver på rørende vis, hvad det gør ved børn, når forældre af forskellige årsager ikke magter livet…

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk