Tilbud

Hvor Flygter Man Hen, Når Man Vil Væk Fra Sig Selv?

(1 kundeanmeldelse)

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Line Rosenberg Schmidt

Hvor Flygter Man Hen, Når Man Vil Væk Fra Sig Selv? er en biografisk selvhjælpsbog skrevet af Line Rosenberg Schmidt.

Ca. hver 5. dansker rammes af psykisk sygdom. Alligevel er det stadig forbundet med tabu og skam ikke at kunne magte livet.

Line Rosenberg Schmidt fortæller i denne bog sin personlige historie om at leve et liv med angst og depression. Det er et modigt og sårbart indblik i den smertefulde tilstand, man bliver sat i, som psykisk syg.

På trods af det tunge emne er det også en bog fuld af håb og troen på en god fremtid. Om at lære sig selv at kende på ny og acceptere livet på de vilkår, det giver. Om skrøbelighed og styrke. Den beskriver oplevelsen af at blive indlagt på en psykiatrisk afdeling, alle de tanker, der kører i hovedet, når man er syg, og hvordan forfatteren har hjulpet sig selv videre. På den måde kan den give andre i samme situation én at spejle sig i.

I bogen findes også brugbare og praktiske anvisninger til både den psykisk syge, men lige så vigtigt også til de pårørende. Bogen henvender sig derved til et bredt publikum, for hvem det vil være gavnligt at vide, hvordan det kan føles at være ramt af depression og angst. Undervejs i bogen rettes også en skarp kritik af den behandling man med en ”usynlig” sygdom, mange steder, får i systemet.

Omtaler:

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Velskrevet bog i dagbogsform, som personligt og hudløst ærligt beretter om livet med psykisk sygdom gennem otte år. Man kommer helt tæt på forfatterens kamp for at overvinde sygdommen, bryde tabuet omkring angst og depression og stoppe stigmatiseringen.”

2. juni 2021 var Line i Go’ Morgen Danmark i forbindelse med udgivelsen af bogen. “Line var indlagt fem gange over ni år. Med den rette støtte venter der glæde og ro efter en depression. Det oplevede Line, der har været indlagt fem gange over ti år.

7. juni 2021 kunne man læse en stor artikel i Gladsaxe Bladet: “Hun skriver i forordet at hun håber at bogen vil virke trøstende for dem, der oplever psykisk sygdom for første gang, oplysende for pårørende og tankevækkende for dem, der i deres arbejde kommer i kontakt med psykisk syge som hende…

19. juni 2021 var Line på forsiden af Kristeligt Dagblad og under Liv & Sjæl kunne man læse en helsides artikel: “Hvor flygter man hen, når man vil væk fra sig selv? er titlen på Line Rosenberg Schmidts bog, der udkommer den 1. juli. Gennem dagbogsuddrag og egne minder fortæller hun om at få og leve med tilbagevendende angst og depression.”

Lidt om Line Rosenberg Schmidt

Line Rosenberg Schmidt (f.1975) har igennem hele livet følt sig psykisk sårbar. Siden 2012 har hun levet et liv med tilbagevendende depressioner og angst. Hun har derfor samlet en god viden om, hvordan man hjælper sig selv videre. Igennem mange år har hun lært indersiden af livet som psykisk syg at kende og har oplevet mange af de fordomme og misforståelser, der følger med.

Det er en af grundende til, at hun brænder for at bryde tabuet og stigmatiseringen af psykisk sygdom. Hun ønsker et opgør med, hvordan psykisk syge bliver behandlet og nedprioriteret i samfundet.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Line Rosenberg Schmidt

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

978-87-971785-9-1

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. juli 2021

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

100 sider

1 anmeldelse af Hvor Flygter Man Hen, Når Man Vil Væk Fra Sig Selv?

  1. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

    Velskrevet bog i dagbogsform, som personligt og hudløst ærligt beretter om livet med psykisk sygdom gennem otte år. Man kommer helt tæt på forfatterens kamp for at overvinde sygdommen, bryde tabuet omkring angst og depression og stoppe stigmatiseringen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk