I en verden af regnbuer kan lyset stadig godt skolde

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Hanin Hadayda & Anja Rennison

I en verden af regnbuer kan lyset stadig godt skolde er en digtsamling af de to unge digtere Hanin Hadayda & Anja Rennison. Bogen behandler emner som queer identitet, opfattelse af selvet og intersektionalitet, i et moderne/nutidigt og uformelt sprog.

Pludselig ser man sig tilbage i stedet for at se sig omkring, og man ser forskellen. Had er en anden størrelse, når man har hadet. Kærligheden et andet væsen, når man har været klar til at dø for den. De samler i disse digte to parallelle, men meget forskellige liv, og fører dig igennem en intersektionel og queer fortælling om det at kæmpe og først at opdage det flere år senere.

Især får læseren et indblik i forfatternes søgen efter bekræftelse og et sted at føle sig hjemme, men på vejen bevæger de sig igennem skam, skyld og eskapisme.

Uddrag:

Når der er så meget blod, er der ingen forskel på, hvis det er
Et eller andet sted burde jeg passe i det hele
Et eller andet sted gør jeg
– Hanin Hadayda

Der er ikke noget galt i at leve
I tusinde verdener
Men at dele sig
I tusinde stykker
Er et andet monster”
– Anja Rennison

Omtaler

LGBTQ+ Bladet Out & about skrev en fin anmeldelse. “Hanin Hadayda & Anja Rennison har skrevet en flot digtsamling, men også til tider barsk. De skriver om alle de overvejelser og tanker som et ungt menneske kan have, når de begiver sig rundt i verden.” Læs hele anmeldelsen her.

Galten Folkeblad bragte en fin artikel om I en verden af regnbuer kan lyset stadig godt skolde. “I en verden af regnbuer kan lyset stadig godt skolde er en digtsamling indeholdende to personlige fortællinger, med fokus på at vokse op og komme videre.” Læs den hele her.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 × 1 cm
Forfatter

Hanin Hadayda & Anja Rennison

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162623

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

28. februar 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

84

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk