Rester af fortvivlelse

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Helene Thybo Jørgensen

Rester af fortvivlelse af den unge digter Helene Thybo Jørgensen er en digtsamling om queer kærlighed og udfordringerne man møder undervejs.

Rester af fortvivlelse er en bog om at møde den rigtige person på det forkerte tidspunkt. Det er om at møde en person, man ser gennem rosenfarvede briller, og som du ved vil efterlade dig til at samle fragmenterne af den person, du var engang.

Den binder de rå følelser af passion, kærlighed, panik og sorg sammen i én bog.

At skrive bogen har hjulpet forfatteren igennem break-ups, og håbet er at den også kan hjælpe læseren. I en tid hvor mental sundhed fylder mere end nogensinde før vil bogen være med til at give indsigt i hvordan unge mennesker har det og hjælper med at navigere kærlighedens verden.

Omtaler

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver. “Digtene og tegningerne bruger ofte velkendte hjerte-smerte metaforer, men det er fint og autentisk udført. Ofte får de velkendte metaforer et lille twist, som her, hvor det handler om afhængighed af mennesker og misbrug af alkohol: “Jeg ved ikke, / om jeg vil drukne mig selv / i vodka eller havet.” Digtene vil formentlig kunne læses med stort udbytte af unge.

Bogmarkedet.dk bragte en flot anmeldelse af digtsamlingen i oktober 2022. “Min første tanke, da jeg pakkede denne bog ud, var, at det var en usædvanlig smuk bog… Der er tale om modig, nærmest nøgen poesi fremført med en utrolig charmende oprigtighed… Digteren udtrykker sig med en misundelsesværdig præcision gennem stort set alle bogens tekster… Rester af fortvivlelse er i den grad en bog, der appellerer til følelserne, og den er ikke kun velegnet til unge, men henvender sig lige så vel til alle, der engang har været unge…” Læs hele anmeldelsen her.

Out & About bragte en fin artikel i anledningen af bogens udgivelse. “Jeg håber at bogen kan vise andre unge mennesker i LGBT+ miljøet, at de ikke er alene med deres følelser. At mine digte kan være med til at give indsigt i hvordan unge mennesker har det. Hvordan det er at navigere rundt  kærlighedens verden. Specielt i en tid, hvor det mentale helbred fylder mere end nogensinde før.” Læs hele artiklen her.

Startup Magazine bragte en flot artikel om Wadskjær Forlag i februar 2022, hvori ‘Rester af fortvivlelse’ omtaltes. “Til Bogfest i Absalon på Vesterbro i KBH 2023, havde Wadskjær Forlags digteren Helene Thybo Jørgensen fået scene tid.” Læs hele artiklen her.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 × 1 cm
Forfatter

Helene Thybo Jørgensen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Cecilie Harboe Strunge

ISBN-nr

9788794162166

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

2. september 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

74

Illustrationer

Rigt illustreret i sort/hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk