Tilbud

Vejen Til Det Gode Liv

(3 kundeanmeldelser)

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Zanna Ibina Worsøe

Vejen til det gode liv er en biografisk selvhjælpsbog skrevet af Zanna Ibina Worsøe.

Hvad gør man, når livet rammer? Når man gang på gang møder udfordringer og modstand. Man finder sit indre lys og modet til at turde lade det skinne.

Vejen til det gode liv er Zannas livsvandring. Den vil vise dig hendes positive tilgang trods den modgang, hun har mødt. Hun er enlig mor, ramt af kroniske smerter, hun har oplevet overgreb, mobning og mødt systemet på godt og ondt. En dag fik hun dog nok af offerrollen. Med små ændringer begyndte hun at lære sig selv og sin kerne at kende. Hun begyndte at vælge det gode og lade lyset skinne mere ud. Det er et valg man må træffe. Igen og igen, hver eneste dag. Hvordan det er muligt, vil du kunne blive inspireret til i denne bog.

Min livsfilosofi i dag er, at vi ikke altid vælger livets lort – men vi vælger selv, hvordan vi vil forholde os til den. Og de valg, vi træffer gennem vores livsvandring, vil være med til at definere, hvem vi er. Jeg plejer at sige, at jeg har en mission om, at når jeg – gammel og grå – sidder i gyngestolen på verandaen og ser på mit livsmaleri, vil jeg kunne glæde mig over den mangfoldighed af farver, der er derpå, og nyde, at det er klare og lyse farver. Der vil naturligvis også være mørkere nuancer i maleriet, men det er kun godt, for uden mørket ses lyset ikke klart. Det vigtige er, at hovedparten er lyst og smukt. Og det er et valg, jeg træffer.”

Så følg med på hendes livsvandring og lad hendes livshistorie og hendes erfaringer vise dig, at der er en vej fra mørket ud i lyset. Vejen til det gode liv.

Anmelderne skriver:

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Det er velskrevet og tankevækkende fortælling, om hvordan man selv kan være med til at præge sit liv på trods af modgang og smerter.”

I foråret 2022 skrev Ude&Hjemme en stor artikel om Zanna: “Zanna måtte opgive sit gamle liv: Jeg vil ikke være et offer.” Læs artiklen her.

Bogens liv: “…det er uden tvivl en fantastisk debut fra hendes side! Antal stjerner af 6: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️…” Læs hele anmeldelsen her.

30. juli 2021 var Zanna desuden i Radio 4 og fortælle om sin bog. Afsnittet, “Historien om Zanna – mor med kroniske smerter”, findes nu som Podcast. Hør hele afsnittet her.

Lydboghylden skrev en fin anmeldelse af Zanna Ibina Worsøes biografiske selvhjælpsbog og giver den fire ud af fem stjerner. ”Vejen til det gode liv er en vigtig fortælling om, at man selv med kroniske smerter, kan vælge at fokusere på lyspunkterne i livet.” Læs anmeldelsen her.

Bogen blev også omtalt i Ehlers-Danlos Foreningen i Danmarks medlemsblad: Bindeledet nr. 2 2021.

Lidt om Zanna Ibina Worsøe

Zanna er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor hendes passion lå i psykiatrien og de skæve eksistenser.

I 2010 endte hun dog med at miste sin arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Da hun oven i købet var enlig mor til to – senere tre – måtte hun redefinere sig selv, og finde en måde at skabe et fabelagtigt liv, med de nye præmisser, som livet havde givet. Hun endte med så lav en funktionsevne, at hun fik en førtidspension, og måtte opgive sit arbejde. Hun begyndte derfor at bruge de erfaringer, hun havde samlet gennem et liv med mange udfordringer, for at vælge at leve et godt og positivt liv med de nye omstændigheder. Disse erfaringer gjorde, at hun begyndte at hjælpe folk i samme situation som hende, med at finde deres vej ud af mørket og ind i lyset. Både ved direkte hjælp og ved at skrive og lave videoer om, hvordan hun selv havde skabt sin vej.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Zanna Ibina Worsøe

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

978-87-971785-8-4

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. juni 2021

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

176 sider

3 anmeldelser af Vejen Til Det Gode Liv

  1. Bogens liv (verificeret ejer)

    Det er uden tvivl en fantastisk debut fra hendes side!

  2. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

    Det er velskrevet og tankevækkende fortælling, om hvordan man selv kan være med til at præge sit liv på trods af modgang og smerter.

  3. Lydboghylden (verificeret ejer)

    Vejen til det gode liv er en vigtig fortælling om, at man selv med kroniske smerter, kan vælge at fokusere på lyspunkterne i livet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk