Tilbud

Yogaeventyr serien

kr. 300,00

Hardcover | Dansk
Af: Birgitte Kassa

Yogaeventyr serien består af bøgerne: Den kærlige kriger og den venlige kæmpe & Den fantastiske slange og den søde løve. Bøgerne er skrevet af Birgitte Kassa og er yogaeventyr for børn og deres forældre. Bøgerne kombinerer fortælling og yogaøvelser. Bøgerne er nye og forbedrede udgaver, der udover at være mere brugervenlig, nu begge indeholder et meditationsafsnit og et afspændingssafsnit.

Den fantastiske slange og den søde løve

Den fantastiske slange og den søde løve er en historie om fejringen af venskab. Bogen er bygget op som et yogaeventyr, således at øvelserne er en integreret del af bogens historie. Udover dette giver bogen ideer til, hvordan I som familie kan lege videre med yogaens magiske verden og lave jeres egne yogahistorier og på den måde få glæde af bogen, længe efter at den sidste side er læst.

Den kærlige kriger og den venlige kæmpe

Den kærlige kriger og den venlige kæmpe er en historie om, at man aldrig ved, hvad man kan, før man prøver. Bogen er bygget op som et yogaeventyr, således at øvelserne er en integreret del af bogens historie. Udover dette giver bogen ideer til, hvordan I som familie kan lege videre med yogaens magiske verden, lave jeres egne yogahistorier og på den måde få glæde af bogen længe efter, at den sidste side er læst.

Når vi formidler yoga i et sprog, som børnene kan forstå, giver vi dem samtidig værktøjer, der kan hjælpe dem til senere i livet at tackle stress og angst og bidrage med ro, balance og selvværd. Med yoga udvikler børnene deres fleksibilitet, styrke, koordination, kropsbevidsthed og evnen til at komme i kontakt med sig selv og den naturlige verden omkring dem.

Bogen henvender sig til familier og institutioner med 3-10-årige børn. Yogaøvelserne i bogen er guidet i samarbejde med Forfatter, børneyoga- og meditationslærer: Maiken Gesche Nickel. Birgitte har desuden skrevet børnebogen Min storebror har 12 skeer med Maiken.

Anmeldelser

Bøgerne har fået fine lektørudtalelser fra Dansk Bibliotekscenter, som bl.a. skriver. “En rigtig fin kombination af børneyoga-introduktion, billedbog og en hyggelig historie. Øvelserne er rigtig godt afstemt, så de ikke er for avancerede for børn. Illustrationerne er levende og meget udtryksfulde og flere steder humoristiske... Der er ingen tvivl om, at de fleste børn vil nyde øvelser såvel som fortælling, foruden den voksne oplæsers nærvær… Bogen er egnet til familier og dagstilbud med børn i alderen 3-10 år.

Lidt om Birgitte Kassa

Birgitte Kassa er uddannet socialrådgiver og familieterapeut. Derudover er Birgitte certificeret børneyogainstruktør fra Kidding Around Yoga. Birgitte har arbejdet med børn og familier i mere end 15 år. Med denne bog, og via de mange fantastiske værktøjer, som yogaens verden består af, er det Birgittes håb, at børn og familier får dejlige stunder sammen, og at børn som voksne oplever bedre balance i sig selv, mere selvværd og en kærlig tilgang til verden.

Vægt1 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Birgitte Kassa

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Valeria Rizzo

ISBN-nr

9788794162722 & 9788794491747

Udgave

2.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

8. maj 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

2×60

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yogaeventyr serien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk