Hamsteren Ejnar på ferie

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Rasmus Christensen

Hamsteren Ejnar på ferie er andet bind i serien om Hamsteren Ejnar. Det er en sjov børnebog skrevet af Rasmus Christensen.

Hamsteren Ejnar har vundet en rejse til den eksotiske Ferieø sammen med sin kæreste Clara Kanin. Det viser sig dog, at det med at holde ferie ikke altid er lige nemt. Selvom det faktisk er ret morsomt.

Ferieø byder på en lang række oplevelser og aktiviteter, men også på en lige så lang række muligheder for at komme galt af sted. Ejnar prøver kræfter med ponyer, pedalbåde, tropiske storme og meget andet på sin ferie. Det bliver også til et spændende gensyn med piraterne. Det er sandelig heldigt, han har den skarpsindige og hårdtslående Clara Kanin ved sin side til at hjælpe sig ud af de værste problemer.

Samtidig giver pasningen af Ejnars og Clara Kanins hund, fru Madsen, anledning til en del hurlumhej hjemme på det ellers så rolige og velordnede Portwing Gods. Her står Lord Portwing for pasningen efter alle kunstens regler. Mens den skurkagtige Rottebande ihærdigt bidrager til forvirringen. På den måde, bliver fru Madsens ferieophold også alt andet end fredeligt og kedeligt.

Hamsteren Ejnar er tilbage i absolut topform! Der er masser af sjove optrin, skarpe replikker og gode grin for hele familien i Hamsteren Ejnar på ferie.

Se også første bind i serien om Hamsteren Ejnar.

Omtaler:

Jyllands-Posten interviewer Rasmus Klim Christensen den 23. april 2023. ”Rasmus Christensen tilbragte store dele af sin barndom i en ramponeret campingvogn på de europæiske veje. Han er aktuel med en børnebog om uheldige rejseoplevelser, der er kraftigt inspireret af virkelige hændelser.” Artiklen kan læses her.

Rasmus Klim Christensen ses på forsiden og interviewes om Hamsteren Ejnar på ferie i en stor opsat artikel i lokalmediet Landsbyerne (Viborg). Læs den her.

Lidt om Rasmus Klim Christensen

Rasmus Klim Christensens (f. 1978) primære formål er at fortælle en god, sjov og hyggelig historie, som kan runde dagen ordentligt af. Som bonus indeholder bøgerne også en mængde avancerede ord og begreber, som gerne skulle give anledning til samtale under højtlæsningen. Ambitionen med bøgerne er, at børn og voksne både skal grine sammen og på forskellige tidspunkter. Rasmus’ forfatterskab er præget af stor fortælleglæde og stor glæde ved sproget. Netop glæden ved sproget og lysten til at lege med det, gør bøgerne oplagte til højtlæsning. Det er bøger, som ikke behandler svære emner eller vanskelige følelser. Moralen er, at man er god nok, lige som man er. Grundtanken har været, at skabe et bekymringsfrit univers i en bekymringstung verden.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Rasmus Christensen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162548

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

4. februar 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

100

Illustrationer

Rigt illustreret i farver,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamsteren Ejnar på ferie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk