Hamsteren Ejnar på ferie

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Rasmus Christensen

Hamsteren Ejnar på ferie er andet bind i serien om Hamsteren Ejnar. Det er en sjov børnebog skrevet af Rasmus Christensen.

Hamsteren Ejnar har vundet en rejse til den eksotiske Ferieø sammen med sin kæreste Clara Kanin. Det viser sig dog, at det med at holde ferie ikke altid er lige nemt. Selvom det faktisk er ret morsomt.

Ferieø byder på en lang række oplevelser og aktiviteter, men også på en lige så lang række muligheder for at komme galt af sted. Ejnar prøver kræfter med ponyer, pedalbåde, tropiske storme og meget andet på sin ferie. Det bliver også til et spændende gensyn med piraterne. Det er sandelig heldigt, han har den skarpsindige og hårdtslående Clara Kanin ved sin side til at hjælpe sig ud af de værste problemer.

Samtidig giver pasningen af Ejnars og Clara Kanins hund, fru Madsen, anledning til en del hurlumhej hjemme på det ellers så rolige og velordnede Portwing Gods. Her står Lord Portwing for pasningen efter alle kunstens regler. Mens den skurkagtige Rottebande ihærdigt bidrager til forvirringen. På den måde, bliver fru Madsens ferieophold også alt andet end fredeligt og kedeligt.

Hamsteren Ejnar er tilbage i absolut topform! Der er masser af sjove optrin, skarpe replikker og gode grin for hele familien i Hamsteren Ejnar på ferie.

Se også første bind i serien om Hamsteren Ejnar.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Rasmus Christensen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162548

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

4. februar 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

100

Illustrationer

Rigt illustreret i farver,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk