Hamsteren Ejnar

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Rasmus Christensen

Hamsteren Ejnar er en sjov børnebog skrevet af Rasmus Christensen.

Da hamsteren Ejnar vil have Rottebanden i nabohuset til at dæmpe larmen fra en vild fest, bliver han forvekslet med pizzabuddet. Og han bliver brutalt kastet i havnen for ikke at levere de bestilte pizzaer. Det er dråben, som får Ejnar til at flytte fra Kaninkøbing og ud på den lille Hamsterø langt ude i bugten. Der tager historierne for alvor fart. Her bor han med sin søde, men også lidt egenrådige kæreste, Clara Kanin, samt deres hund Fru Madsen.

Ejnar kommer ud for meget. Han deltager fx i racerløb med hjemmebyggede sæbekassebiler. Han bliver kidnappet af den frygtede rottebande. Han sejler med pirater på skattejagt. Og han flyver i varmluftballon med den excentriske pingvin, Lord Portwing. Lord Portwing viser sig også at være bærende figur i en række kulturelle begivenheder i Kaninkøbing, som Ejnar mere eller mindre frivilligt kommer til at deltage i.

Der er fart på Ejnars tilværelse, og hans troskyldige tilgang til verden, koblet med en vis grad af uheld, sender ham tit ud i voldsomme (for læseren morsomme) og ret uheldige optrin.

Se også andet bind i serien, Hamsteren Ejnar på ferie.

Anmeldelser

En rejse i børnehøjde” har et bud på en rigtig god godnathistorie – nemlig Hamsteren Ejnar. At følge Hamsteren Ejnar har været en stor fornøjelse for både børn og voksne, og der er ingen tvivl om den bliver læst op til flere gange endnu. Begge piger synes den skal have 4 flotte stjerner/ ⭐️⭐️⭐️⭐️Læs hele anmeldelsen her.
 
Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Rasmus Christensen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162159

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. juni 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

90

Illustrationer

Rigt illustreret i farver,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk