Børnebogsserie om Tolerance Kultur

DKK 280,00

Hardcover | Dansk
af: Dr. Phil Zuckerman, Dr. Lauren Wadsworth & Dr. Marcus Rodriguez

Denne nye børnebogsserie fokuserer på tolerance kultur. Bøgerne kan godt læses hver for sig. De sætter fokus på forskellige emner, som skal skabe en større forståelse og tolerance hos børn over for dem, der ikke er som dem selv.

Forudbestil nu og modtag dem på udgivelsesdagen for “Bogen om dig og mig”, 30. september 2021.

1% af salget af bøgerne om tolerance kultur doneres til Børne Cancer Fonden.
Vi Støtter Børne Cancer Fonden!

Køb og støt 2021 børne cancer fonden line mango wadskjær forlag

Line får en mango er første bind i serien. Historien lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. De fortryllende illustrationer bringer bogen til live med billeder af f.eks. en kat, der har hjul til at hjælpe sin mobilitet, og en mand, der bryder med samfundsmæssige kønsnormer ved at gå med øreringe.

Bogen om dig og mig er andet bind i serien. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Identitetsrelaterede emner som race, køn, seksuel orientering og religion diskuteres meget i nutidens samfund. Denne lille søde børnebog er designet til at give børn mulighed for at finde sig selv på hver side. Håbet er at den vil kunne øge selvtilliden og selvrespekten for børn (og de voksne, der læser bogen), der er del af en identitetsminoritet, samt forståelsen hos dem der ikke er.

Ved at købe bøgerne samlet her, sparer du 20%.

Anmeldelser:

100Boeger1aar:Begge bøger kan klart anbefales!… Line får en Mango er en enormt sød børnebog, der handler om at se bag om andres handlinger og se, hvordan de egentlig har det… Bogen om dig og mig er en gennemført samtalestarter mellem forældre og børn omkring, hvor forskellige alle mennesker er, og den efterlod mig i en lille glædesboble, for den er bare så fin.” Læs hele anmeldelsen her.

Vægt 1 kg
Størrelse 17 × 24 × 1 cm
Forfattere

Dr. Phil Zuckerman, Dr. Lauren Wadsworth & Dr. Marcus Rodriguez

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Shima Zarei

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. maj 2020

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

34 + 48

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk