Tilbud

Tolerance-serien

(11 kundeanmeldelser)

Original price was: kr. 670,00.Current price is: kr. 500,00.

Hardcover | Dansk
af: Zuckerman, Wadsworth, Rodriguez, Villads & Riis

Denne nye børnebogsserie fokuserer på tolerance blandt børn. Bøgerne kan godt læses hver for sig. De sætter fokus på forskellige emner, som skal skabe en større forståelse og tolerance hos børn over for dem, der ikke er som dem selv.

Forudbestil serien nu, så sender vi den på udgivelsen for fjerde bind, 20. juni 2024. 

1% af salget af bøgerne om tolerance kultur doneres til Børne Cancer Fonden.
Vi Støtter Børne Cancer Fonden!

Køb og støt 2021 børne cancer fonden line mango wadskjær forlag

Line får en mango

Er første bind i serien. Historien lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. De fortryllende illustrationer bringer bogen til live med billeder af f.eks. en kat, der har hjul til at hjælpe sin mobilitet, og en mand, der bryder med samfundsmæssige kønsnormer ved at gå med øreringe.

Bogen om dig og mig

Er andet bind i serien. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Identitetsrelaterede emner som race, køn, seksuel orientering og religion diskuteres meget i nutidens samfund. Denne lille søde børnebog er designet til at give børn mulighed for at finde sig selv på hver side. Håbet er at den vil kunne øge selvtilliden og selvrespekten for børn (og de voksne, der læser bogen), der er del af en identitetsminoritet, samt forståelsen hos dem der ikke er.

12 eventyr til tiden

Er tredje bind i serien. Den inkluderer tolv tidløse fortællinger med moderne tematikker. Fortællinger fra magiske verdener, lande langt langt borte og dybt inde fra dyrejunglen. Her møder vi en tryllende ræv, der skal lære at få selvtilliden tilbage. En dreng hvis øjne aldrig bliver tørre, men stadigvæk kan gøre gavn, selvom han ikke tror det. En hyperaktiv odder som finder ud af, at det der gør hende anderledes, kan hjælpe sin familie. Nyforelskede træer, der skal redde en forurenet sø, hvis de kan samarbejde. Sæbebobler, der gemmer på mystiske hemmeligheder – og meget mere. Alt sammen fortællinger, der naturligt fremstiller forskellige familieformer, relationer, identiteter og etniciteter, som repræsenterer det samfund vi lever i, i dag.

Noah er en pige & Nora er en dreng

Er fjerde bind i serien. Den handler om to børn i børnehaven der ønsker at være af modsatte køn. Noah og Nora, der fra hver sin ende af bogen fortæller deres historie, skal være modige og være tro mod sig selv. Ved at fortælle børnehaven og deres bedste venner, at de gerne vil kaldes et andet navn. Og ved at de føler sig som værende af det modsatte køn. De er både nervøse og spændte, men det viser sig, at det kan betale sig at være modig. Og at de bliver accepteret præcis som dem, de er.

Ved at købe bøgerne samlet her, sparer du mindst 20%.

Anmeldelser:

De første bøger har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter.
Om Line får en mango skriver de blandt andet. “Bogen er gennemillustreret med flotte, udtryksfulde illustrationer i en detaljeret, let abstrakt stil med varme farver i grøn, rød og brun… der skaber stemning og giver personerne dybde…
Om Bogen om dig og mig skriver de blandt andet. “Bogen er flot illustreret i bløde og varme farver og med mange detaljer. Illustrationerne er udtrysfulde og fortæller fint historien om identitet, og om den verden vi lever i, som er fuld af diversitet og mangfoldighed…

Den 23. Februar var Frederik i Go’Morgen Danmark i forbindelse med udgivelsen af 12 eventyr til tiden. “Der mangler mangfoldige eventyr, som flere kan spejle sig i.

1000boeger. “Denne bog er en lille gave til alle børn – i en ganske simpel tekst og fremragende illustrationer fortæller den om forskellighed og repræsentation i børnehøjde…” Læs hele anmeldelsen her.

100Boeger1aar. “Begge bøger kan klart anbefales!… Line får en Mango er en enormt sød børnebog, der handler om at se bag om andres handlinger og se, hvordan de egentlig har det… Bogen om dig og mig er en gennemført samtalestarter mellem forældre og børn omkring, hvor forskellige alle mennesker er, og den efterlod mig i en lille glædesboble, for den er bare så fin.” Læs hele anmeldelsen her.

Maria.blogger.wendt har også anmeldt begge bøger. “En fin og lærerig måde at lære de små poder om forskellighed, respekt og accept. Hvad enten du har en anden hudfarve, eller begge forældre er af samme køn…” Læs hele anmeldelsen her. “Line får en mango er en sød børnebog… og handler om venskaber, ensomhed og om hvordan man behandler andre mennesker. Derudover behandler bogen emner som tolerance og kommunikationen mellem børn.” Læs hele anmeldelsen her.

5 Stjerner i Jyllandsposten

Bogblogger HelloLasse skrev en flot anmeldelse af bogen. Den blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 10. december 2022. “12 eventyr til tiden er en samling af forskellige fortællinger, der giver læseren en oplevelse af, at mennesket er mere end bare hvad normen definerer. Bogen afspejler vores samtid og skaber karakterer, man kan afspejle sig i. Man kan sige de “12 eventyr til tiden” kan noget, når man kan mærke varmen, trygheden og glæden, når man læser bogen. Bogen kan bruges som en varm godnathistorie, men bogen er også god til at igangsætte en dialog med os selv og dem, vi læser bogen til. Bogen kan være med til at styrke og udforske vores måde at se på mennesker, men også vores empati for det enkelt menneske, vi møder i vores dagligdag. Det er en bog, jeg glæder mig til besøge igen, og det er en bog, jeg glæder mig til, introducerer for folk omkring mig. Jeg giver bogen 5 ud af 6 stjerner.”

Vægt1 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfattere

P. Zuckerman, L. Wadsworth, M. Rodriguez, F. Villads & S. Riis

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

S. Zarei, L. Bjerknæs & G. Vento

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. maj 2020 – 25. juni 2024

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

34 -104

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

11 anmeldelser af Tolerance-serien

 1. Bookwormdk (verificeret ejer)

  Kunsten er fantastisk, og historien er god, børnevenlig og har en dybere mening.

 2. Bogbillen (verificeret ejer)

  Stille, smuk og eftertænksom værk med smukke illustrationer, der handler om venskab og forskellighed.

 3. Lidt Litteratur (verificeret ejer)

  Til den søde historie følger der flotte illustrationer… Jeg vil helt klart anbefale bogen til børn mellem 5 og 9 år.

 4. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

  Bogen er gennemillustreret med flotte, udtryksfulde illustrationer i en detaljeret, let abstrakt stil med varme farver i grøn, rød og brun… der skaber stemning og giver personerne dybde…

 5. Lidt Litteratur (verificeret ejer)

  En sød historie om at mennesker kan opføre sig mærkeligt, måske endda optræde fjendtligt, selvom de i virkeligheden hverken er mærkelige eller fjendtlige. Bogen vil nok kunne gøre sig hos de otteårige, og kan også læses højt for dem der er lidt yngre.
  Fortællingen er fin, de voksne er sympatiske og pædagogiske, og Simon Fisker er det eneste socialrealistiske indslag. Ellers befinder vi os i en nærmest Astrid Lindgrensk Bulderby-idyl. Det fremgår ikke mindst af de varme, harmoniske illustrationer af en lille by midt i naturen. Sådan et sted som alle forældre ville ønske deres børn kunne vokse op. Farverne er bløde og domineret af orange og grønt, og hvis man kunne forestille sig en mellemting mellem Bjørn Wiinblad og Stian Holes illustrationer, ville det måske være Shima Zareis meget fascinerende billeder. Der også vil være gode at hænge op på væggen.

 6. Bogens Liv (verificeret ejer)

  Illustrationerne i bogen er utroligt smukke og skaber den rette stemning til bogens indhold. Det er en meget smuk bog med smukt indhold! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 7. Den brandte bogreol (verificeret ejer)

  Det er en gennemført samtalestarter mellem forældre og børn omkring, hvor forskellige alle mennesker er, og den efterlod mig i en lille glædesboble, for den er bare så fin.

 8. Børn i Byen (verificeret ejer)

  En lille ny børnebog med fokus på store emner som race, køn, seksuel orientering og religion.

 9. Maria Wendt, blogger (verificeret ejer)

  En fin og lærerig måde at lære de små poder om forskellighed, respekt og accept. Hvad enten du har en anden hudfarve, eller begge forældre er af samme køn…

 10. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

  Bogen er flot illustreret i bløde og varme farver og med mange detaljer. Illustrationerne er udtrysfulde og fortæller fint historien om identitet, og om den verden vi lever i, som er fuld af diversitet og mangfoldighed…

 11. 1000 Bøger, Kat Pachniuk (verificeret ejer)

  Denne bog er en lille gave til alle børn – i en ganske simpel tekst og fremragende illustrationer fortæller den om forskellighed og repræsentation i børnehøjde…

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk