Forudbestil: Noah er en pige & Nora er en dreng

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Stephanie Riis

Noah er en pige & Nora er en dreng af Stephanie Riis er kønsidentitet og LGBTQ+ formidlet i børnehøjde. Det er en børnebog, der handler om børn, der eksperimenterer med køn. Noah er en pige & Nora er en dreng indgår som en del af Tolerance-serien. Denne nye børnebogsserie fokuserer på tolerance blandt børn. De sætter fokus på forskellige emner, som skal skabe en større forståelse og tolerance hos børn over for dem, der ikke er som dem selv. Bøgerne kan godt læses hver for sig.

Forudbestil bogen nu, så sender vi den på udgivelsen, 25. juni 2024. 

Noah er en pige & Nora er en dreng handler om to børn i børnehaven der ønsker at være af modsatte køn. Noah og Nora, der fra hver sin ende af bogen fortæller deres historie, skal være modige og være tro mod sig selv ved at fortælle børnehaven og deres bedste venner, at de gerne vil kaldes et andet navn, og at de føler sig som værende af det modsatte køn. De er både nervøse og spændte, men det viser sig, at det kan betale sig at være modig, og at de bliver accepteret præcis som dem, de er.

Se også de første bind i serien:
Line får en mango
Bogen om dig og mig
12 eventyr til tiden
Eller køb dem samlet til en skarp pris her.

Uddrag af Forord

Hvis du selv er et barn, der går med tanker om køn, skal du vide, du ikke er alene. Der er mange andre ligesom dig. Sandsynligvis på samme skole og hvor du ellers færdes. Hvis du er forælder eller fagperson, der støtter et barn, som bryder med normerne for køn, skal du have en særlig tak. Den positive indsats, du gør nu, er vigtigere for barnets trivsel, end du tror. Hvis du er et barn, der måske ikke selv er transkønnet, men synes, at alle skal have lov til at være lige dem, de er, skal du vide, at du i vores øjne er lidt af en helt. Du er med til at gøre verden bedre for os alle sammen bare ved at være dig og lade andre være sig selv på deres måde.

Tak til alle, der gør verden mere mangfoldig, farverig og accepterer andre for dem, de er.

Helge Sune Nymand, forperson i FSTB – Foreningen for Støtte til Transkønnede Børn.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1,5 cm
Forfatter

Stephanie Riis

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Gonzalo Vento

ISBN-nr

9788794491846

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

25. juni 2024

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

56

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: Noah er en pige & Nora er en dreng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk