Sophias Male- og Sangbog

kr. 50,00

Softcover | Dansk
af: Sara Grabow

Sophias Male- og Sangbog indeholder illustrationer, sange og akkorder fra bogen Sophia & Regnvejrsdyret. Illustrationerne og sangene er lavet af sanger, musiker og skuespiller Sara Grabow.

Du kan nu høre alle sangene her. Vi vil blive meget glade, hvis du også vil abonnere på vores YouTube-kanal (det er gratis). Forudbestil male- og sangbogen nu, og modtag den på forpremiere i august. Sophias Male- og Sangbog indeholder tegninger og sange fra bogen Sophia & Regnvejrsdyret. Hvis du har lyst, kan du farvelægge tegningerne, mens fortællingen læses op. Det kan også være, at du kender en voksen, der kan spille sangene på guitar eller klaver. Eller du kan lytte til Sara synge sangene på din streamingtjeneste. Køb også det samlede sæt med Sophia & Regnvejrsdyret her til et godt tilbud.

Lidt om Sara Grabow

Sara Grabow er sangerinde, musiker og komponist med en særlig kærlighed for akustik og rumfornemmelse. Sara udgav i 2017 sit hovedværk: Albummet EneRum. Saras sange er fordybende, rolige og meditative, men samtidig maner hendes tekster og præsentationer til eftertanke om mennesket i forhold til det omkringliggende rum.
Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Sara Grabow

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Sara Grabow

ISBN-nr

9788794162999

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Forpremiere

28. juli 2023

Udgivelsesdato

22. september 2023

Omslag

Softcover

Sideantal

14

Illustrationer

Rigt illustreret i sort-hvid

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk