Tilbud

Sophia & Regnvejrsdyret

Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 170,00.

Hardcover | Dansk
af: Sara Grabow

Sophia & Regnvejrsdyret er en smuk børnebog skrevet og illustreret af sanger, musiker og skuespiller Sara Grabow. Sara har ydermere komponeret seks originale sange til bogen.

Du kan nu høre alle sangene her. Vi vil blive meget glade, hvis du også vil abonnere på vores YouTube-kanal (det er gratis).

Sophias tanker er som sorte skyer, der hænger over hendes hoved. En dag står Regnvejrsdyret dryppende foran hende, og sammen drager de ud på eventyr for at bekæmpe de dumme tanker. Med musik, springvand og regnbuer fletter fortællingen sig med slangen, kærlighedstræet, Goddagmanden, Lygte-Mille, trampetrolde, sangfuglen og meget mere.

En fantasifuld og medrivende musikfortælling, der indeholder seks originale sange, som kan høres på streaming. Fortællingen har desuden et særligt fokus på vor tids negligerede sanser: høresansen og følesansen.

Køb også den tilhørende “Sophias Male- og Sangbog“, som barnet kan farvelægge mens der fortælles historie eller lyttes til musikken. Sangteksterne med akkorder findes ligeledes i denne bog. Male-sangbogen kan fås til 50kr alene eller til 30kr som et samlet tilbud med Sophia & Regnvejrsdyret her.
 

Anmeldelser

Dansk bibliotekscenter skriver: “Eventyrlig og drømmende fortælling, der sætter fokus på høre- og følesansen og som gennem en fortælling om Sophias eventyr viser, hvordan sorte tanker kan forsvinde, hvis man giver plads til fantasi, natur, kærlighed og musik. Kombineret med lydsporet er det en fin fortælling om et aktuelt emne.

Sara Grabow er interviewet i Go’ Morgen Danmark på TV2 lørdag 23. september 2023 i anledning af udgivelsen af hendes børnebog ”Sophia og Regnvejrsdyret” og seks medfølgende børnesange, som hun sang en af. Se et lille klip derfra her.

”Sophia og Regnvejrsdyret” bliver også omtalt i Ballerup Bladet onsdag 27. september 2023. ”Fortællingen om Sophia spejler min egen vej fra præstationspres til fri kreativitet. Vi voksne kan lære så meget af børnene, men vi er godt i gang med at drukne dem i krav og forventninger. Med bogen ønsker jeg at skabe et præstationsfrit og fantasifuldt rum, hvor børnene faktisk kan slappe af.” Læs hele omtalen her.

Alberte Winding, sanger og forfatter: Børnene trænger til den kærlighed, Sara skriver frem.”

Katrine Muff, musiker og TV-vært: Musikken giver ro til både børn og voksne.”

Lidt om Sara Grabow

Sara Grabow er sangerinde, musiker og komponist med en særlig kærlighed for akustik og rumfornemmelse. Sara udgav i 2017 sit hovedværk: Albummet EneRum. Saras sange er fordybende, rolige og meditative, men samtidig maner hendes tekster og præsentationer til eftertanke om mennesket i forhold til det omkringliggende rum.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Sara Grabow

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Sara Grabow

ISBN-nr

9788794162678

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Forpremiere

28. juli 2023

Udgivelsesdato

22. september 2023

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

40

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk