Mosters Løgnehistorie 1

DKK 175,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Bengtsen

Mosters Løgnehistorie – om dengang hun gravede sig ned til Kina, er første bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

Moster er kommet på besøg hos sin yndlingsniece og yndlingsnevø, Tut og O, som graver store, dybe huller i sandkassen. Hun advarer dem om, at hvis man graver for dybt, så ender man i Kina. Det har hun nemlig selv prøvet engang.

Turen ned til Kina er lang og hård. Ja, faktisk tog det hele 27 dage for Moster at grave sig ind gennem jordkloden og ud på den anden side til Kina. Og på den anden side af jorden er alt på hovedet, og man skal have sugekopper under fødderne for ikke at falde ned i himlen.

Tut tror ikke rigtig på Moster. Det gør hun sjældent, når Moster fortæller historier. Moster har nemlig de mest gakkede historier, og den ene er vildere end den anden.

Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet,” siger Moster, ”den her historie er altså ikke løgn.” Sådan siger Moster altid, når hun lover, at det, hun siger, er sandt.

Mosters Løgnehistorie – om dengang hun gravede sig ned til Kina er første bind i serien.

Vægt 0.35 kg
Størrelse 17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

ISBN-nr

9788794162104

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

15. oktober 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk