Mosters Løgnehistorier 2

(5 kundeanmeldelser)

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Bengtsen

Mosters Løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen, er andet bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

Hvad mon der findes i himlen bag skyerne? Tut tror, der er en stor racerbane til racercykler. Hun elsker nemlig fart og har selv to flotte racercykler. O tror, himlen er fuld af slik og søde sager. Han synes også, der er en sky, der ligner en slikkepind.

Men det er overhovedet ikke det, der findes i himlen bag skyerne – det ved Moster. Hun har nemlig engang klatret derop i et kæmpestort træ.

Det tog hende syv dage at klatre helt derop, og du gætter aldrig, hvad hun fandt, da hun endelig nåede op bag skyerne. Det var den vildeste og sjoveste tur op i himlen.

”Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet,” siger Moster til Tut og O, ”den her historie er altså heller ikke løgn!”

Mosters Løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen er andet bind i Mosters Løgnehistorier.

Læs også den andre af Mosters Løgnehistorier:
– om dengang hun gravede sig ned til Kina.
– om dengang Jorden var flad.
– om dengang der voksede penge på træerne.
– om dengang Tro flyttede bjerge.

Omtaler:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Bøgerne er rigtig sjove, og de fleste børn vil kunne se sig selv i de skøre historier… Bøgerne er gode som hyggelæsning, der er med til at sætte fantasien i gang…” 

Bogblogger Cille Thuesen fra Mys_Booknook skrev en flot anmeldelse af serien, som blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 29. oktober 2022. “Ideel højtlæsning for de mindste… Der er livlige og farverige illustrationer… Sproget er levende… Fortællingerne er sjove, soændende og skæve…

I April 2022 fortalte Christina Bengtsen sin historie om sit ret vilde liv, på trods af hendes ellers relativt unge alder i Kip (Kvinder i Provinsen) Tvs nyeste program. Hør det her.

I Januar 2022 kom der en stor artikel om Christina Bengtsen og Mosters Løgnehistorier i Ud & Se: “Mosters løgnehistorier, som er nogle gakkede, sjove historier med det dybere formål at aktivere børns tænkning…” Læs hele artiklen her.

Magasinet Børn & Fritid bragte i januar/februar udgaven i 2022 omtaler om bind 1 og 2 i Mosters løgnehistorier: “Gode og spændende bøger lader fantasien få frit løb, og udvikler vores horisont og viden. At læse sammen med sit barn, kan også være en god hyggestund og give grobund for gode snakke om alt imellem himmel og jord.” Se omtalerne her.

I efteråret 2021 kunne man i Weekendavisens krydsord finde spørgsmålet: “Hvem har skrevet serien Mosters Løgnehistorier?

Maria.Blogger.Wendt har skrevet en fin anmeldelse af 2eren i denne serie: “Endnu en sjov og skæv historie, der egner sig godt til højtlæsning i institutioner… Den er hyggelig og underfundig, og jeg vil varmt anbefale den til småbørnsfamilier og børneinstitutioner…” Læs den hele her.

Bogvægten skrev også en fin anmeldelse om andet bind: “Sjov fortælling med behagelige billeder tilegnet de mindste.” Læs den hele her.

Lidt om Christina Bengtsen

Christina Bengtsen (f. 1990) er forfatter til børnebogsserien Mosters Løgnehistorier. Serien er hendes debut, og der er planlagt fem bind – hvert bind sin egen gakkede løgnehistorie som karakteren ’Moster’ fortæller sin nevø og niece. Christina er selv moster til niecen og nevøen Alberte og Oscar og det er fra relationen med disse at inspirationen til karaktererne i Mosters Løgnehistorier kommer.

Vægt0,35 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

ISBN-nr

9788794162128

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

22. november 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

5 anmeldelser af Mosters Løgnehistorier 2

 1. Magasinet Børn & Fritid (verificeret ejer)

  Gode og spændende bøger lader fantasien få frit løb, og udvikler vores horisont og viden. At læse sammen med sit barn, kan også være en god hyggestund og give grobund for gode snakke om alt imellem himmel og jord.

 2. Maria Wendt, Blogger (verificeret ejer)

  Endnu en sjov og skæv historie, der egner sig godt til højtlæsning i institutioner… Den er hyggelig og underfundig, og jeg vil varmt anbefale den til småbørnsfamilier og børneinstitutioner…

 3. Bogvægten (verificeret ejer)

  Sjov fortælling med behagelige billeder tilegnet de mindste.

 4. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

  Bøgerne er rigtig sjove, og de fleste børn vil kunne se sig selv i de skøre historier… Bøgerne er gode som hyggelæsning, der er med til at sætte fantasien i gang…

 5. Bogblogger Cille Thuesen fra Mys_Booknook (verificeret ejer)

  Ideel højtlæsning for de mindste… Der er livlige og farverige illustrationer… Sproget er levende… Fortællingerne er sjove, spændende og skæve…

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk