Mosters Løgnehistorier 2

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Bengtsen

Mosters Løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen, er andet bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

Hvad mon der findes i himlen bag skyerne? Tut tror, der er en stor racerbane til racercykler. Hun elsker nemlig fart og har selv to flotte racercykler. O tror, himlen er fuld af slik og søde sager. Han synes også, der er en sky, der ligner en slikkepind.

Men det er overhovedet ikke det, der findes i himlen bag skyerne – det ved Moster. Hun har nemlig engang klatret derop i et kæmpestort træ.

Det tog hende syv dage at klatre helt derop, og du gætter aldrig, hvad hun fandt, da hun endelig nåede op bag skyerne. Det var den vildeste og sjoveste tur op i himlen.

”Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet,” siger Moster til Tut og O, ”den her historie er altså heller ikke løgn!”

Mosters Løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen er andet bind i Mosters Løgnehistorier.

Læs også den andre af Mosters Løgnehistorier:
– om dengang hun gravede sig ned til Kina.
– om dengang Jorden var flad.
– om dengang der voksede penge på træerne.
– om dengang Tro flyttede bjerge.

Omtaler:

I April 2022 fortalte Christina Bengtsen sin historie om sit ret vilde liv, på trods af hendes ellers relativt unge alder i Kip (Kvinder i Provinsen) Tvs nyeste program. Hør det her.

I Januar 2022 kom der en stor artikel om Christina Bengtsen og Mosters Løgnehistorier i Ud & Se: “Mosters løgnehistorier, som er nogle gakkede, sjove historier med det dybere formål at aktivere børns tænkning…” Læs hele artiklen her.

Magasinet Børn & Fritid bragte i januar/februar udgaven i 2022 omtaler om bind 1 og 2 i Mosters løgnehistorier: “Gode og spændende bøger lader fantasien få frit løb, og udvikler vores horisont og viden. At læse sammen med sit barn, kan også være en god hyggestund og give grobund for gode snakke om alt imellem himmel og jord.” Se omtalerne her.

I efteråret 2021 kunne man i Weekendavisens krydsord finde spørgsmålet: “Hvem har skrevet serien Mosters Løgnehistorier?

Maria.Blogger.Wendt har skrevet en fin anmeldelse af 2eren i denne serie: “Endnu en sjov og skæv historie, der egner sig godt til højtlæsning i institutioner… Den er hyggelig og underfundig, og jeg vil varmt anbefale den til småbørnsfamilier og børneinstitutioner…” Læs den hele her.

Bogvægten skrev også en fin anmeldelse om andet bind: “Sjov fortælling med behagelige billeder tilegnet de mindste.” Læs den hele her.

Lidt om Christina Bengtsen

Christina Bengtsen (f. 1990) er forfatter til børnebogsserien Mosters Løgnehistorier. Serien er hendes debut, og der er planlagt fem bind – hvert bind sin egen gakkede løgnehistorie som karakteren ’Moster’ fortæller sin nevø og niece. Christina er selv moster til niecen og nevøen Alberte og Oscar og det er fra relationen med disse at inspirationen til karaktererne i Mosters Løgnehistorier kommer.

Vægt0,35 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

ISBN-nr

9788794162128

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

22. november 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk