Mosters Løgnehistorier 3

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Bengtsen

Mosters Løgnehistorie – om dengang Jorden var flad, er tredje bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

Hvor er det egentlig mærkeligt, at Jorden er rund.

Tut og O sidder og kigger på en globus hjemme hos oldemor og forestiller sig, hvordan det ville være at bo på den anden side af Jorden, hvor alt hænger på hovedet. Man ville nok få lidt ondt i hovedet.

Men engang var Jorden faktisk slet ikke rund – den var flad. Det var dengang, Moster var barn. Det var lidt af et problem, for nogle gange faldt folk faktisk ud over kanten og hang og dinglede ude i rummet.

Det var Moster og hendes venner selvfølgelig med til at finde en løsning på. Det indebar både søuhyrer, trylledejsmaskiner og hæsblæsende skibstogter.

“Ama’r halsug med kryds og slange og 10 bananer på ovedet – det er altså ikke løgn!”

Mosters Løgnehistorie – om dengang Jorden var flad er tredje bind i Mosters Løgnehistorier.

Læs også de andre af Mosters Løgnehistorier:
– om dengang hun gravede sig ned til Kina. 
– om dengang træerne groede ind i himlen. 
– om dengang der voksede penge på træerne.
– om dengang Tro flyttede bjerge.

Omtaler:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Bøgerne er rigtig sjove, og de fleste børn vil kunne se sig selv i de skøre historier… Bøgerne er gode som hyggelæsning, der er med til at sætte fantasien i gang…” 

Bogblogger Cille Thuesen fra Mys_Booknook skrev en flot anmeldelse af serien, som blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 29. oktober 2022. “Ideel højtlæsning for de mindste… Der er livlige og farverige illustrationer… Sproget er levende… Fortællingerne er sjove, soændende og skæve…

I April 2022 fortalte Christina Bengtsen sin historie om sit ret vilde liv, på trods af hendes ellers relativt unge alder i Kip (Kvinder i Provinsen) Tvs nyeste program. Hør det her.

I Januar 2022 kom der en stor artikel om Christina Bengtsen og Mosters Løgnehistorier i Ud & Se: “Mosters løgnehistorier, som er nogle gakkede, sjove historier med det dybere formål at aktivere børns tænkning…” Læs hele artiklen her.

Magasinet Børn & Fritid bragte i januar/februar udgaven i 2022 omtaler om bind 1 og 2 i Mosters løgnehistorier: “Gode og spændende bøger lader fantasien få frit løb, og udvikler vores horisont og viden. At læse sammen med sit barn, kan også være en god hyggestund og give grobund for gode snakke om alt imellem himmel og jord.” Se omtalerne her.

I efteråret 2021 kunne man i Weekendavisens krydsord finde spørgsmålet: “Hvem har skrevet serien Mosters Løgnehistorier?

Lidt om Christina Bengtsen

Christina Bengtsen (f. 1990) er forfatter til børnebogsserien Mosters Løgnehistorier. Serien er hendes debut, og der er planlagt fem bind – hvert bind sin egen gakkede løgnehistorie som karakteren ’Moster’ fortæller sin nevø og niece. Christina er selv moster til niecen og nevøen Alberte og Oscar og det er fra relationen med disse at inspirationen til karaktererne i Mosters Løgnehistorier kommer.

Vægt0,35 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

ISBN-nr

9788794162197

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

31. juni 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk