Mosters Løgnehistorier 4

(2 kundeanmeldelser)

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
af: Christina Bengtsen

Mosters Løgnehistorie – om dengang der voksede penge på træerne, er fjerde bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

I fjerde bind af serien Mosters Løgnehistorier – om dengang der voksede penge på træerne, går der rygter i skolegården om at man kan få en ekstra bonus fra tandfeen, hvis man samler flere tænder sammen og lægger dem under hovedpuden samlet. Derfor går Moster og hendes venner i gang med at samle hinandens tænder, og bliver også opfindsomme omkring, hvordan de kan tabe tænderne hurtigere. F.eks. ved at binde deres tænder fast til en stangtennisbold og slå bolden af sted.

Efter at Moster og hendes venner er blevet mere eller mindre tandløse, lægger Moster samlingen under hovedpuden. Næste dag står der et pengetræ i hendes have.

Læs også de andre af Mosters Løgnehistorier:
– om dengang hun gravede sig ned til Kina. 
– om dengang træerne groede ind i himlen. 
– om dengang Jorden var flad.
– om dengang Tro flyttede bjerge.

Omtaler:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Bøgerne er rigtig sjove, og de fleste børn vil kunne se sig selv i de skøre historier… Bøgerne er gode som hyggelæsning, der er med til at sætte fantasien i gang…” 

Bogblogger Cille Thuesen fra Mys_Booknook skrev en flot anmeldelse af serien, som blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 29. oktober 2022. “Ideel højtlæsning for de mindste… Der er livlige og farverige illustrationer… Sproget er levende… Fortællingerne er sjove, soændende og skæve…

I April 2022 fortalte Christina Bengtsen sin historie om sit ret vilde liv, på trods af hendes ellers relativt unge alder i Kip (Kvinder i Provinsen) Tvs nyeste program. Hør det her.

I Januar 2022 kom der en stor artikel om Christina Bengtsen og Mosters Løgnehistorier i Ud & Se: “Mosters løgnehistorier, som er nogle gakkede, sjove historier med det dybere formål at aktivere børns tænkning…” Læs hele artiklen her.

Magasinet Børn & Fritid bragte i januar/februar udgaven i 2022 omtaler om bind 1 og 2 i Mosters løgnehistorier: “Gode og spændende bøger lader fantasien få frit løb, og udvikler vores horisont og viden. At læse sammen med sit barn, kan også være en god hyggestund og give grobund for gode snakke om alt imellem himmel og jord.” Se omtalerne her.

I efteråret 2021 kunne man i Weekendavisens krydsord finde spørgsmålet: “Hvem har skrevet serien Mosters Løgnehistorier?

Lidt om Christina Bengtsen

Christina Bengtsen (f. 1990) er forfatter til børnebogsserien Mosters Løgnehistorier. Serien er hendes debut, og der er planlagt fem bind – hvert bind sin egen gakkede løgnehistorie som karakteren ’Moster’ fortæller sin nevø og niece. Christina er selv moster til niecen og nevøen Alberte og Oscar og det er fra relationen med disse at inspirationen til karaktererne i Mosters Løgnehistorier kommer.

Vægt0,35 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

ISBN-nr

9788794162227

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

31. juni 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

2 anmeldelser af Mosters Løgnehistorier 4

  1. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

    Bøgerne er rigtig sjove, og de fleste børn vil kunne se sig selv i de skøre historier… Bøgerne er gode som hyggelæsning, der er med til at sætte fantasien i gang…

  2. Bogblogger Cille Thuesen fra Mys_Booknook (verificeret ejer)

    Ideel højtlæsning for de mindste… Der er livlige og farverige illustrationer… Sproget er levende… Fortællingerne er sjove, spændende og skæve…

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk