Om os

Om Wadskjær Forlag

Wadskjær Forlag har eksisteret siden 2019, hvor vi udgav de første to bøger. I 2020 udgav vi igen to bøger, mens forlaget virkelig fik fart på i 2021. He udgav vi hele 20 bøger, mens hele 30 bøger er planlagt til udgivelse i 2022.

Forlaget er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger, men modtager bøger til vurdering inden for alle genrer.

Vi kærer om alle vores udgivelser og skænker lige meget tid til dem alle, så hver bog har den bedste mulighed for at nå ud til så mange relevante læsere som muligt. Vi udgiver trykte bøger i høj kvalitet og producerer e-bøger for alle vores udgivelser. Det er ikke alle bøger, der egner sig til lydbøger, men det er vores mål, at så mange af vores bøger som muligt bliver udgivet som lydbog. 

Wadskjær Forlag i Udlandet

Vi tror på, at størstedelen af vores bøger har potentiale til at blive udgivet i udlandet. Derfor har vi en meget klar strategi for at få vores bøger udbredt til så mange lande som muligt. 

Wadskjær Forlag holder også øje med udenlandske publikationer, som kan være egnede til udgivelse på dansk i Danmark. Vi er især interesserede i klassiske illustrerede værker af ældre dato.

Holdet bag

Andreas Valentin wadskjær forlag forfatter arkæolog eventyrer marita

Andreas Valentin Wadskjær

Forlagschef & Redaktør
Andreas er cand.mag fra Københavns Universitet med en efterhånden lang publikationsliste af faglitterære artikler og bøger.
Han har også skrevet børnebogen, Oliver i Jægerstenalderen.

Gonzalo Vento Grafiker Wadskjær Forlag illustrator

Gonzalo Vento

Grafiker & Illustrator
Gonzalo er oprindeligt uddannet arkitekt og har derigennem opnået stor erfaring med layout- og illustrationsprogrammer, herunder InDesign. Derudover er han en utroligt dygtig illustrator.

Morten Grau-Andersen Redaktør om os Wadskjær Forlag

Morten Grau-Andersen

Redaktør & Bogformidler
Morten er uddannet i bæredygtig kulturarvs-management og har desuden gennemført et utal af kurser i formidling. Han har været med til at udvikle flere udstillinger ved bl.a. Nationalmuseet.
Han har skrevet bogen Hvordan markerer man et kolonialt jubilæum?

photo coming soon sygkiatri

Cyril Fernando

Redaktør & Oversætter
Cyril har en baggrund inden for litteraturvidenskab og filosofi fra Københavns Universitet, og har arbejdet som engelsklærer. Derudover taler han fem forskellige sprog.
Han oversætter til/fra dansk og engelsk.

Sabine beck wadskjær forlag om os

Sabine Dueholm Bech

Korrekturlæser & Oversætter
Sabine er sproglig cand.mag. fra Københavns Universitet. Hun har flere års erfaring med korrekturlæsning og undervisning i sprog i gymnasiet.
Hun oversætter til/fra dansk, tysk og spansk.

Maria Ebbekær Hedemann korrektur wadskjær forlag

Maria Ebbekær Hedemann

Korrekturlæser
Maria er stud.cand.mag. i Dansk og Historie på Syddansk Universitet i Odense. Hun har flere års erfaring med korrekturlæsning.

Ayemeric Wadskjær Forlag Oversætter daval

Aymeric Daval-Markussen

Oversætter
Aymeric har en ph.d i lingvistik fra Aarhus Universitet med en lang publikationsliste.
Han oversætter til/fra dansk, engelsk og fransk.

Camilla Gro korrektur wadskjaer forlag

Camilla Gro

Korrekturlæser
Camilla har en uddannelse i dansk fra Roskilde Universitet samt i teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har 18 års erfaring som underviser i dansk i folkeskolens afgangsklasser.

rene ljunggren forfatter wadskjær forlag

René Ljunggren

Grafiker
René er autodidakt grafiker, som nyder at opsætte bøger i InDesign. Han er desuden forfatter til fire vandrebøger, hvoraf den nyeste, Kebnekaisefjeldene, er udgivet ved Wadskjær Forlag.

Ideologisk Begyndelse

Wadskjær Forlag er startet af cand.mag. Andreas Valentin Wadskjær Petersen i 2019, hovedsageligt med en ideologi om udgivelse af arkæologisk faglitteratur. Igennem sit arbejde som publicerende arkæolog blev han bekendt med de forskellige processer i forbindelse med bog- og artikeludgivelser, herunder bl.a. økonomien bag. De store udgivere, som beskæftiger sig med arkæologi, har utroligt høje økonomiske krav for bogudgivelser, og samtidig betaler de ikke royalties til forfatterne. Derfor blev forlaget oprettet for at producere arkæologisk faglitteratur i høj kvalitet uden udgifter for arkæologer og museer.

I dag fylder arkæologien en mindre del i forlagets udgivelser, men forlaget er fortsat opsat på at hjælpe arkæologer med at udgive deres forskning. 

Kontakt


  Jeg ønsker at modtage nyheder

  Wadskjær Forlag
  Cvr: 40797246
  Bobakken 2, 3. Mf. 
  2720 Vanløse
  info@wadskjaerforlag.dk
  Telefontider (+45 22 25 45 63):
  Man-Tors: 10-16
  Fre: 10-14

  da_DKDansk