Forudbestil: Tidslommer – Traumeterapi

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Niklas Thrane

Tidslommer – Neuroaffektiv traumeterapi i teori og praksis er en fagbog skrevet af psykoterapeut, Niklas Thrane.

Forudbestil bogen nu, og modtag den omkring udgivelsesdagen d. 29. sep. 2024. 

  • Feltet traumeterapi er i stor udvikling i disse år. Tidslommer tager nogle af de mest udfordrende problemstillinger op, som traumeterapeuter møder. Og viser på en enkel og direkte måde, hvordan de kan imødekommes i praksis.
  • Bogen er unik, idet den formidler den nyeste teori om heling af psykologiske traumer i relation til konkrete cases og eksempler på terapeutiske dialoger. Og giver læseren et uvurderligt indblik i, hvordan nuanceret teori kan omsættes til enkelte terapeutiske interventioner.
  • Bogen viser gennem enkel og nuanceret teori, relevante cases og eksempler på terapeutiske dialoger, hvordan man i praksis faciliterer heling af de traumeramte dele af psyken.

Tiden læger ikke alle sår

Når der sker noget, som er for overvældende til at vi kan forholde os til det, afsondres det. Uden for tid og rum. I en tidslomme. Hvor indtryk fra oplevelsen bliver lagret i rå form. Sindets automatiske beskyttelsesmekanismer sørger til stadighed for, at den slags erindringer unddrager sig vores opmærksomhed. De findes som kropslige og følelsesmæssige aftryk, der vedvarende viser sig gennem den lidelse, det nødsignal, der udstråler fra dem. En begivenhed, der er aflejret i den form kaldes et traume. Det positive ved, at sindet fraspalter og afsondrer urummelige oplevelser er, at vi på den måde kan fortsætte med at fungere. Det har dog en høj pris, for det gør indhug i vores livfuldhed, blokerer vores kreativitet, hæmmer vores spontane udtryk, sænker graden af nærvær i vores relationer og skader vores fysiske helbred. Og fordi traumer findes indkapslede, vakuumpakkede, konserverede og fraspaltede i sindets tidslommer tager vi dem med os, fra det ene øjeblik ind i det næste. De gør os forudindtagede. Bogstavelig talt – indtagede af vores fortid.

Vægt0,7 kg
Størrelse15,5 × 23 cm
Forfatter

Niklas Thrane

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

29. sep. 2024

Sider

ca. 270 sider

Omslag

Hardcover/helbind

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: Tidslommer – Traumeterapi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk