Tilbud

Adventskalender for de mindste Børn

Original price was: kr. 640,00.Current price is: kr. 300,00.

Hardcover | Dansk

Bestil vores Adventskalender for de mindste børn, og få 4 af vores unikke børnebøger leveret og indpakket i god tid til 1. søndag i advent til en værdi af 600-680 kr. Du sparer 50-60%. Bestil senest 15. november for garanteret levering til tiden.

OBS ingen fortrydelsesret.

Skriv gerne alder på barnet, og hvis i allerede har en eller flere af bøgerne, så vi går uden om disse. På samme måde, så vil vi også sørge for at pakke 8 forskellige bøger, hvis du vælger at købe to adventskalendere, eller hvis du vil prøve med et par af vores mysteriebøger i samme ordre.

Vores Adventskalender for de mindste børn vil indeholde 4 af følgende bøger:

Tvillingerne og Drømmetoget i Mammutland. En hyggelig godnathistorie, som inviterer børnene med på tur. I bogen medfølger nemlig 2 gratis billetter til Drømmetoget, som du selv kan klippe ud.

Den fantastiske slange og den søde løve. Et yogaeventyr for børn og deres forældre. Bogen kombinerer fortælling og yogaøvelser.

Økomusen tager cyklen eller Økomusen sparer på energien. Oplevelsesrige og lærerige børnebøger, om hvordan man kan tænke empati og omsorg for Jorden, ind i sin opdragelse, på samme vis som vi gør det med empati og omsorg for hinanden.

Sophia & Regnvejrsdyret. En smuk børnebog om følelser og med seks originale sange til bogen.

Tårne-Rose. En fri genfortælling af det klassiske eventyr tilsat humor og tempo. Det er underholdning for både børn og voksne.

Bølgerne i himlen. En smuk børnebog der stræber efter at børn får et sundt forhold til naturen, både med respekt og kærlighed til den.

SkurkAgurk klarer ærterne eller SkurkAgurk jokker i spinaten. Rigtig mange vendinger i det danske sprog bygger på frugt og grønt, så her møder du den heldige kartoffel, den hårde banan, kong gulerod og den lede rødbede. Hvad sker der hos grønthandleren om aftenen?

Stellas diamant. En børnebog for de mindste, som handler om venskab.

Hvad spiser enhjørninger? eller Hvad spiser havfruer? Bøgerne består af to dele: en sød godnathistorie og en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og børnevenlige opskrifter på lette snacks, som de magiske væsner spiser.

Line får en mango. Bogen lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. Det er første bind i Tolerance serien.

Bogen om dig og mig. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Emnerne er bl.a. race, køn, seksuel orientering, økonomisk status, handicap og religion. Det er andet bind i Tolerance serien.

Mosters løgnehistorier: om dengang hun gravede sig ned til Kina, om dengang træerne groede ind i himlen, om dengang Jorden var flad, om dengang der voksede penge på træerne eller om dengang Tro flyttede bjerge.

Oliver i jægerstenalderen. Bogen handler om en dreng, som er på tur og falder i Åmosen. Han bliver hevet op af en mand i skindtøj og er røget 6000 år tilbage i tid og skal nu lære hvordan livet var i jægerstenalderen. Vi kan afsløre, at det er toiletbesøgene, han har det sværest med.

Taknemlighedsdagbog for børn. Bogen indeholder en introduktion og vejledning til taknemlighed og brugen af bogen samt qr-koder med video og lyd. Resten af bogen er opstillet i dagbogsform med intentionssider, mandalaer og månedens mantra.

Vægt3 kg
Størrelse30 × 20 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adventskalender for de mindste Børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk