Tilbud

Adventskalender for de mellemste Børn

Original price was: kr. 705,00.Current price is: kr. 320,00.

Hardcover | Dansk

Bestil vores Adventskalender for de mellemste børn, og få 4 af vores unikke børnebøger leveret og indpakket i god tid til 1. søndag i advent til en værdi af 640-770 kr. Du sparer 50-60%. Bestil senest 15. november for garanteret levering til tiden.

OBS ingen fortrydelsesret.

Skriv gerne alder på barnet, og hvis i allerede har en eller flere af bøgerne, så vi går uden om disse. På samme måde, så vil vi også sørge for at pakke 8 forskellige bøger, hvis du vælger at købe to adventskalendere, eller hvis du vil prøve med et par af vores mysteriebøger i samme ordre.

Vores Adventskalender for de mellemste børn vil indeholde 4 af følgende bøger:

Striden mellem Trætroldene og Jordtroldene. En eventyrlig fortælling om trolde og deres stridigheder, men også om hvordan det lykkes for mange af dem at komme til at holde meget af hinanden.

Min storebror har 12 skeer. En bog fyldt med kærlighed til autistiske børn. Kærlighed til deres søskende. Og kærlighed til alle medlemmer af en familie, der har autisme inde på livet.

Den fantastiske slange og den søde løve. Et yogaeventyr for børn og deres forældre. Bogen kombinerer fortælling og yogaøvelser.

Da fredag blev stjålet. En humoristisk børnebog for de mellemste om dengang den onde tandlæge stjal Fredag for at skille sig af med fredagsslik.

Økomusen tager cyklen eller Økomusen sparer på energien. Oplevelsesrige og lærerige børnebøger, om hvordan man kan tænke empati og omsorg for Jorden, ind i sin opdragelse, på samme vis som vi gør det med empati og omsorg for hinanden.

Tårne-Rose. En fri genfortælling af det klassiske eventyr tilsat humor og tempo. Det er underholdning for både børn og voksne.

Bølgerne i himlen. En smuk børnebog der stræber efter at børn får et sundt forhold til naturen, både med respekt og kærlighed til den.

SkurkAgurk klarer ærterne eller SkurkAgurk jokker i spinaten. Rigtig mange vendinger i det danske sprog bygger på frugt og grønt, så her møder du den heldige kartoffel, den hårde banan, kong gulerod og den lede rødbede. Hvad sker der hos grønthandleren om aftenen?

Hamsteren Ejnar eller Hamsteren Ejnar på ferie. Der er fart på Ejnars tilværelse, og hans troskyldige tilgang til verden, koblet med en vis grad af uheld, sender ham tit ud i voldsomme (for læseren morsomme) og ret uheldige optrin.

Hvad spiser enhjørninger? eller Hvad spiser havfruer? Bøgerne består af to dele: en sød godnathistorie og en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og børnevenlige opskrifter på lette snacks, som de magiske væsner spiser.

Line får en mango. Bogen lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. 

Bogen om dig og mig. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har, skrevet i rim. Emnerne er bl.a. race, køn, seksuel orientering, økonomisk status, handicap og religion.

12 eventyr til tiden. Den første samling af eventyr med LGBTQ+ karakterer og relationer. Det er eventyr om mangfoldighed og troen på sig selv fortalt i børnehøjde.

Myretueskoven: Lillemyre & Frækkemyre på eventyr eller Drømme er det virkeligheden er bygget af. Om Lillemyre og Frækkemyre, som vokser op i myretuen. Men de drømmer om at prøve så meget mere her i verden.

Rejsen efter en helt. Bogen handler om en pige, der er meget lille af sin alder og derfor ikke føler, hun kan leve op til den rolle, hun har fået tildelt i et teaterstykke – Helt. En dag bliver det for meget, og hun må flygte fra scenen, og hun lander i en Minecraft inspireret verden, hvor hun kan en masse, men lærer også, at hun kan en masse på egen hånd.

Oliver i jægerstenalderen. Bogen handler om en dreng, som er på tur og falder i Åmosen. Han bliver hevet op af en mand i skindtøj og er røget 6000 år tilbage i tid og skal nu lære hvordan livet var i jægerstenalderen. Vi kan afsløre, at det er toiletbesøgene, han har det sværest med.

Liv i himlen. En bog om venskab, hvor eventyret danner rammen om den rejse, Liv tager på for at kunne sige farvel til Kalle.

Taknemlighedsdagbog for børn. Bogen indeholder en introduktion og vejledning til taknemlighed og brugen af bogen samt qr-koder med video og lyd. Resten af bogen er opstillet i dagbogsform med intentionssider, mandalaer og månedens mantra.

Vægt3 kg
Størrelse30 × 20 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adventskalender for de mellemste Børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk